• Frekvensterapi • Vokal lydhealing
• Healing • Qi Gong • Tai Chi

Afspændingsterapi • Klangterapi

Chi Yin Balance

Generel information

Kom gerne i løssiddende og behageligt tøj, helst bomuld. En behandling varer cirka 75 min til 90 min. I forbindelse med min behandling bruger jeg også afslappende musik og aromaterapi (æterisk olie i duftlampe). Giv mig venligst besked inden, hvis man har allergi eller er overfølsom for duft.

 

Min klinik er åben mandag-fredag (kl. 11  -17.30) , samt lørdag formiddag (kl. 10 - 13).

 

Efter behandling er det vigtigt at drikke rigeligt vand for at hjælpe systemet til at skylle affaldstoffer ud af kroppen. Vi er forskellige, derfor vil behandlinger opleves også forskelligt. I og med der bliver løsnet op i affaldsstoffer kan man muligvis opleve svimmelhed, træthed og hovedpine efter behandling, og disse symptomer vil som regel aftage efter 1-2 dage. Langt de fleste vil opleve en dyb ro og en afslappet tilstand, mens andre vil opleve, at energier frigives på det fysiske og det emotionelle plan. 

 

Det kan anbefales, at du ankommer fem minutter før behandlingen. Efter sessionen kan du give dig selv god tid til at komme dig, inden du igen træder ud i hverdagen. Tag rigtig godt vare på dig selv, for ingen anden kan gøre det bedre heart

 

Der er ingen faste regler for hvor ofte man kan modtage behandlinger. Man kan dog opleve, at energien vil arbejde videre et stykke tid efter behandling. Et forløb med minimum 3 behandlinger vil altid anbefales. Derefter er det altid en god ide at fortsætte behandling i jævneligt mellemrum for at vedligeholde kroppens velvære og balance.

 

Man skal altid søge læge, hvis man er syg. Ingen alternativ behandling skal erstatte et lægebesøg, når der er behov for det.

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk