• Frekvensterapi • Vokal lydhealing
• Healing • Qi Gong • Tai Chi

Afspændingsterapi • Klangterapi

Chi Yin Balance

Healing

 

Healingenergi eller 'Qi' er en universal livsenergi. Det er en intelligent energi, der selv søger derhen i kroppen, hvor der er en tilstand af ubalance. Formålet med det er at skabe balance og harmoni. Livsenergien styrker immunforsvaret, afbalancerer centralnervesystemet og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

 

Vi har alle evne til at give healing til hinanden. Det er naturens lov. Der er ingen bestemt måde, hvorpå man giver og modtager healing. F.eks. kan man opleve en helende effekt ved at blive omfavnet af sin kære, man kan også få en mental eller emotionel klarhed til en problemstilling efter en samtale med en ven. En ting, de har til fælles, er, at man får en opløftende oplevelse og en lethed på det energiske niveau. Det er som om at få en vitaminindsprøjtning. 

 

En healing påvirker følelser og tankemønstre i kroppen og dermed helbredet. Disse aspekter vil også bearbejdes ved hjælp af samtale før og under healingen.

 

Det er ikke en specifik healing af en konkret sygdom. Det er derimod en proces, hvor kropslige, mentale og emotionelle spændinger løses op og returneres til sin egen grundvibration.

 

Vi kan skabe en healing gennem energioverførsel fra universet, enten ved håndspålæggelse eller Qigong healing. Det er igen et spørgsmål om at skabe samklang med jorden og universets kræfter, så du har optimal mulighed for at helbrede dig selv og opnå en sund balance i eller med dig selv.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk