• Frekvensterapi • Vokal lydhealing
• Healing • Qi Gong • Tai Chi

Afspændingsterapi • Klangterapi

Chi Yin Balance

Tarot-og Englekort oplæg
 
Der er mere mellem himmel og jord. Englene og de åndelige vejledere/hjælpere og samt din skytsengel er her for at støtte dig og følge din livsvej. Man vil kunne mærke deres ubetingede kærlighed, inspiration og vejledninger gennem din følelse, intuition og synkronicitet.
 
 
Deres hjælp til os er der altid, men vi kan miste kontakten i en periode. Jeg har selv oplevet, at man kan miste sin tiltro til sin følelse og intuition på grund af energimangel, sorg, stress, angst eller tvivl osv. Man tror, at man skal klare alle verdens problemer alene. Men det skal du ikke.
 
 
Jeg bruger tarot- og englekort til at hjælpe dig med at genetablere forbindelse til din intuition. Det er åndelig inspiration til at hjælpe dig med at finde mod, energi, kærlighed, hvad end det kræver for at skabe det liv, du ønsker. Det gælder alle livsområder: Helbred · kærlighedsliv · arbejde · relation til andre · bolig · familie · spirituel udvikling · økonomi osv.
 
 
Et tarotkort oplæg fortæller:
1) Nær fortid - kan belyse grunden til situationen
2) Lige nu
3) Et godt råd/redskab til, hvordan du kommer videre herfra
4) Umiddelbar fremtid, hvis det gode råd følges
 
 
Du sender dit navn, din fødselsdato og dit spørgsmål via mail til chi_yin_ho@yahoo.dk. Jeg sender et skriftligt oplæg til dig inden for 1 uge. Du er velkommen til at give kommentarer eller stille evt. spørgsmål vedr. oplægget.
 
 
Vi er forbundet med universet, lige så selvfølgeligt som vores åndedræt. 
 
 
 
 
 
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk