• Frekvensterapi • Vokal lydhealing
• Healing • Qi Gong • Tai Chi

Afspændingsterapi • Klangterapi

Chi Yin Balance

Intro kursus til klang og gong

Her er et intro kursus til dig, som går og tænker på at arbejde med klang- og syngeskåle, men som gerne vil starte med et uforpligtende intro kursus på nogle få timer. Eller du er bare nysgerrig og vil gerne vide mere om dette vidunderlige klangunivers. Her får du en god introduktion til en bred skare af klangskåle, gongs, windchimes og meget mere. Her får du lov at prøve dem alle. Og vi gennemgår hvordan du kan bruge dem i en terapeutisk sammenhæng, så du skal mærke, hvordan det virker på din egen krop. Efter kurset har du et godt overblik over alle de muligheder, der er, og du kan så meget bedre vælge hvilken vej, du har lyst til at fortsætte ad.

Kurset holdes med max 3-4 deltagere for at give plads til individuel læring. Kurset er både til dem, der arbejder med at give kropsterapi, og til dem, der blot ønsker at give sig selv og nærmeste familie en oplevelse eller behandling. Der kræves ingen forudsætning for at deltage.


Dato: Kontakt mig for mere info
Tid: Kl. 10 - 12:30
Pris: 2 1/2 time for 600kr (gruppe) eller 975kr (en til en undervisning)
Sted: Chi Yin Balance I Hørsholm
Tilmelding: Forudbetaling til mobil 20872838
Hjemmeside: www.chiyinbalance.dk
Facebook: Chi Yin BalanceRegistrerings betingelser og aflysning:

For at reservere din plads, tilmelding og forudbetaling til 20872838 kræves. Der er et begrænset antal pladser og når dette antal er nået vil der blive lukket for tilmelding.

Hvis du har behov for at aflyse, kan du få 50% tilbage af din betaling hvis du aflyser mindst 1 uge før kurset. Derefter er det ikke muligt at få noget retur for din betaling.

Her er indholdet af kurset, som varer 2 1/2 time:

- Klangens oprindelige formål i østen. Klangens udbredelse i øst og vest.

- Vibrationernes healende virkning på sind og krop

- Vi prøver klangskåle, syngeskåle, gongs, windchimes, tuning forks og en del flere klanginstrumenter

- Vi giver hinanden en smagsprøve behandling, så man kan få en fornemmelse af hvordan man skal bruge skåle og andre klanginstrumenter på en person

- Vi prøver at spore os ind på den retning, som tiltaler dig, og jeg kommer med individuel råd til din videre udvikling.~~ 🎵 ~~ 🎶 ~~ 🎵 ~~ 🎶 ~~ 🎵 ~~ 🎶Kurset er tænkt som en kort introduktion, men på en sådan måde, at du ser og mærker en meget bred vifte af muligheder. Det er ideelt, så du får overblikket og kan mærke hvilken vej fremad, der tiltaler dig. Der er senere mulighed for et videregående kursus, som tilpasses til din tidsplanlægning og dit behov.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk