• Frekvensterapi • Vokal lydhealing
• Healing • Qi Gong • Tai Chi

Afspændingsterapi • Klangterapi

Chi Yin Balance

LYD OG VIBRATIONER

 

Alting er vibrationer, og det har videnskaben bevist. Lyd og vibrationer er uadskillige. Alle atomer og celler i menneskets krop har deres egen svingning og frekvens.

 

Der er lavet en del videnskabelige forsøg, som viser, at når vandet er udsat for ren lyd eller toner, vil vandets overflade danne nogle flotte symmetriske mønstre og når vandet fryses til is, opstår der nogle unikke smukke krystalformationer (som ikke er til stede i almindelig vand, der fryses til is).  Vores krop består op til 70% af vand, mange kvadratmeter bindevæv og millioner af celler. Kroppens celler er som en computer, som kan huske alt, hvad der er hændt gennem livet. Både de positive og negetive oplevelser lagres i cellerne. Ubalancer kan opstå, når kroppen/sindet bliver overbelastet, f.eks. af stress.

 

Ubalancer og blokeringer i kroppen kan genoprettes med klang-, frekvensterapi eller vokal lydhealing netop fordi deres unikke energier og lyd går direkte ind i cellerne (og vandet i cellerne), hvor der er behov for det.  Alle metoder er blide og nænsomme. De er til gavn for alle aldersgrupper. Man vil være i stand til at høre, mærke og fornemme vibrationerne af stemmegafler, syngeskåle eller min stemme. De umiddelbare virkninger kan mærkes på det fysiske, emotionelle, mentale og spirituelle niveau. De er en gavnlig og virksom supplement til de traditionelle behandlingsformer.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk