• Frekvensterapi • Vokal lydhealing
• Healing • Qi Gong • Tai Chi

Afspændingsterapi • Klangterapi

Chi Yin Balance

Lydmeditation med Gayatri Mantra

Det er en aktiv form for meditation, hvor du  bruger din stemme og vejrtrækning til at kunne gå dybere i væren. Lydmeditation kan være et redskab til at genetablere kontakt med dig selv og universet.

 

 

 

 

Lydmeditation med 108 Gayatri Mantra:

 

Om Bhur Bhurvah Svaha

Tat Savitur Varenyam 

Bhargo Devasya Dhimahi 

Dhiyo Yonah Prachodayat

 

Dette er det mest kendte mantra i hinduisme. Det fremsiges ved hver morgen- og aften-tilbedelse (puja) og er det mantra, som enhver rettroende hindu lærer sine børn.

Mantraet er henvendt til solen som den øverste opretholdende kraft og kan frit oversættes som følger: "Vi mediterer på det fantastiske livgivende lys fra den guddommelige sol, må han oplyse vores sind." 

Gennem syngning kan man opleve en indre fred og en hjerteåbning, der vil opstå undervejs. Denne stærke energi kan endda mærkes fysisk.

Alle kan deltage. Der vil også være en kort klangmeditation med syngeskåle og andre instrumenter. Du kan kigge ind i min kalender for events kommende datoer.

Det koster 75kr. Begrænsede pladser, derfor tilmelding og forudbetaling til 20872838 kræves. Ring eller skriv ved evt. spørgsmål.

 

 


 

Lydoptagelser

Der er et par lydoptagelser på min YouTube kanel, som du kan høre, eller også kan øve og synge med, når du har tid og lyst til en lydmeditation i din hverdag.

 

 

 

 

108 Gayatri Mantra   (ca. 43 min.)

 

Gayatri Chanting with singing bowls and crystal chimes   (ca. 12 min.)

 

Gayatri Sound Meditation  (ca. 7 min.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk